Norwegian Bliss & Norwegian Encore
Open the release in your browser
                                                                   
Norwegian Cruise Line besøger Skandinavien med to af deres største og nyeste skibe,
der får os til at drømme om at rejse igen

Den skønne sommersæson med staycation er langsomt ved at være forbi. Selvom flere af os har nydt at opdage nye lokale perler, kan vi ikke undgå at drømme om, når det igen er muligt at rejse og tage på krydstogt.

København, 4. september 2020 – Hvis du har gået tur langs kysten i København eller Gøteborg for nyligt, har du formentligt bemærket to farverige giganter, der bryder havets overflade. Det er et stykke tid siden sådanne krydstogtskibe har været på besøg, men i øjeblikket er de en glædelig påmindelse om, hvad en rejse kan byde på og forhåbentlig kommer til igen i den nærmeste fremtid.

Breakaway Plus class
De to omtalte skibe er Norwegian Bliss og Norwegian Encore. Begge tilhører NCL’s Breakaway Plus Class og er dermed blandt flådens største skibe. De er designet til at byde på de mest personlige, forskellige og underholdende krydstogtrejser muligt med mange unikke offentlige områder, attraktioner og aktiviteter ombord. Den totale gæstkapacitet er omkring 4000 passagerer for hvert skib og de har allerede sejlet til destinationer såsom Alaska, Caribien og Stillehavets kystlinjer. Norwegian Bliss og Norwegian Encore er de seneste tilføjelser til NCL’s totale flåde bestående af 17 skibe. Norwegian Bliss blev introduceret i 2018 og Norwegian Encore blev tilføjet i slutningen af 2019.

Aktiviteter ombord
Breakaway Plus Class, herunder Norwegian Bliss og Norwegian Encore, hører til de største skibe i hele NCL’s flåde, hvilket samtidig betyder, disse skibe byder på det største udvalg af aktiviteter, der kan nydes ombord. På den længste gokartbane til søs, og eksklusivt i Breakaway Plus Class, er det muligt at ræse rundt i hårnålesving under den åbne himmel med Alaskas storslåede gletsjere i baggrunden. Morskaben i to etager er for begyndere såvel som øvede racerkørere og inkluderer højhastighedskurver, der rager næsten 4 gysende meter ud over siden af skibet! En anden oplevelse, der er eksklusiv for Breakaway Plus Class, inkluderer laser tag på toppen af skibet, hvor en venlig kamp blandt venner og familie kan foregå under stjernerne, hvor den forsvundne by Atlantis er genopstået. Virtual reality er kombineret med banebrydende teknologi i denne glemte skat, hvor du kan bevæge dig blandt ruiner og løbe forbi kæmpe tentakler fra det monstrøse havdyr for at fuldende din mission.

Udover disse spændende aktiviteter inkluderer andre funktioner, ombord på et hvilket som helst skib hos NCL, prisvindende underholdning og kasinoer, middag for enhver smag og humør, barer og lounges, afslappende spa, fitnesscenter, shopping og meget mere! Med dette in mente er der i den grad mange gode oplevelser at glæde sig til sammen med NCL.

NCL går langt for at garantere din sikkerhed
Gæster og personalets sundhed og sikkerhed har altid været en førsteprioritet for NCL, som naturligvis er nødt til at tilpasse sig den nuværende ekstraordinære situation. En overordnet politik under navnet Peace of Mind blev lanceret i marts og tillader gæster at annullere alle krydstogter indtil d. 31. oktober 2021 op til 15 dage før afgang og til gengæld modtage 100% fremtidig cruise credit for sejladser frem til og med 2022. Politikken inkluderer også forbedrede sundheds- og sikkerhedsprotokoller skabt i samarbejde med ledende eksperter. Senest er NCL gået sammen med Royal Caribbean Group om at etablere et nyt Healthy Sail Panel bestående af 11 globalt anerkendte eksperter, som skal udvikle en videnskabeligt funderet tilgang til at kunne genoptage sejladser sikkert. Udover at dele deres resultater med hele krydstogtindustrien, vil alle brancher som kan drage fordel af konklusionerne have mulighed for at få gavn af dem.

Forventningens glæde
I 2021 vil Norwegian Escape, et andet Breakaway-Plus-Class-skib, sejle i Østersøen fra København og NCL glæder sig til at kunne byde sine gæster velkommen tilbage ombord, hvor den bedste madoplevelse, spa og underholdning venter.

Apropos ting at glæde sig til, har NCL fornøjelsen af at kunne introducere en helt ny skibskategori, der snart ser dagens lys. The Leonardo Class debuterer med seks nye skibe, der lanceres fortløbende indtil 2027. Det første skib i klassen bydes således velkommen i sommeren 2022.


NYHEDER
Find de nyeste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link-kunder HER.
DOWNLOAD
Download nyheden som word document HER.
Download billeder HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i snart 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for og fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder stateroom-kahytter til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESSE CONTACT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.