MICE-program i Nordjylland
Problemer med at læse nyhedsbrevet, klik her.
                                                                   
Toppen af Danmark er det perfekte sted for din næste MICE kunde

Det har været en fantastisk sommer i Danmark og specielt i Nordjylland som vi kalder ”Toppen af Danmark”. Nu er sommeren ved at gå på hæld, og vi er klar til at vise hvad denne smukke del af Danmark kan tilbyde jeres MICE gæster året rundt.

Vi har således brugt sommeren på research og at finde helt unikke steder med helt særlig DNA. Lokale hoteller, teambuilding-aktiviteter og events samt meget andet udgør et hav af muligheder, der kan være med til at gøre den næste grupperejse helt uforglemmelig.

Nordjylland er let tilgængelig og har det hele. Daglige fly forbinder Oslo, London, Amsterdam og København med Aalborg Lufthavn. DFDS sejler mellem Frederikshavn og Oslo mens Stena Line sejler fra Göteborg til Frederikshavn og Color Line samt Fjord Line sejler til Hirtshals. Alt i Nordjylland kan nås indenfor et par timer og prisniveauet er generelt lavere end i de skandinaviske hovedstæder.

Herunder ses et udpluk af de mange muligheder Nordjylland har at byde på og som nemt kan sættes sammen til et 2-3 dages program, samt inspirationsvideoer med sammendrag af studieture som Atlantic Link arrangerede i juni.

De bedste hilsner,

Karin Gert Nielsen,
Direktør, Atlantic Link
Inspirationsprogram: 2-3 dages MICE-program i Nordjylland

• Hold dit næste møde i en gammel Smedje om formiddagen, oplev storslåede naturområder omkring Svinkløv Plantage på MTB om eftermiddagen og overnat på Hotel Slettestrand.

• Start dagen med et surfkursus i Cold Hawaii (Klitmøller) og hør den fantastiske historie om dette forretningseventyr fortalt af medstifteren Rasmus Fejerskov, som også har udvidet forretningen med møde- og hotelfaciliteter

• Besøg Frederikshavns Havn og hør CEO Mikkel Seedorff Sørensen fortælle om den vilde udvikling der er sket i havnen bl.a. på grund af det amerikanske selskab M.A.R.S der har fået udvidet havnen med 33 Hektar land for at anlægge det største recycling-værft i verden for olieboreplatforme. Der er hentet 700.000 tons sten i Norge til at anlægge den nye mole.

• Kom behind the scenes i Aalborg Lufthavn og hør om deres fremtidsplaner, eller tag på firmabesøg hos Spar Nord og lær om bankens fremtidsperspektiv for private- og erhvervskunder.

• Besøg Utzon Centeret i Aalborg, lær om Jørn Utzon og inspirationen bag hans fantastiske arkitektoniske fremstillinger. Se video her.

• Fra oktober til april er det et must at tage på østerssafari i Sallingsund.

• En halvdagstur til Rebild og bunkeranlægget Regan Vest.

Range Rover-tur til Rubjergknude samt den største samling af bunkers som afsluttes med et glas bobler på Grenen i Skagen.
Inspirationsvideoer: Highlights fra studieture i juni

I videoerne nedenfor ses et uddrag af de mange steder, vi besøgte på studietur i juni. Vi afholder løbende lignende ture og hører meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at deltage i fremtidige studieture.
Atlantic Link
Studietur 10-12 juni 2020
Atlantic Link
Studietur 22-24 juni 2020
Kontakt

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København - Danmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
Vil du afmelde eller tilmelde dig nyhedsbreve fra Atlantic Link? Klik her.