#NoMagicWithoutYou
Hvis du ikke kan læse denne pressemeddelelse, klik her.
                                                                   
Disneyland® Paris begynder flerfaset genåbning

Disneyland Paris byder officielt gæster velkommen tilbage!
Den 15. juli vender de fleste af Disneyland Paris’ attraktioner, forlystelser, shoppingmuligheder og restauranter tilbage. Oplevelser, der tiltrækker store grupperinger såsom Disney Stars on Parade, den spektakulære Disney Illuminations og nogle indendørsshows vender tilbage på et senere tidspunkt. For at imødekomme retningslinjer om fysisk afstand er meet and greets med Disney-figurerne midlertidigt ikke tilgængeligt. Disney-Figurerne befinder sig i parkerne på nye måder for at underholde og glæde gæster.

Natacha Rafalski, President of Disneyland Paris, var vært ved den særlige genåbning, som foregik på Main Street, U.S.A. med Torneroseslottet som baggrund ved siden af Disney-figurer, der havde selskab af ansatte inklusiv ”Magic Keepers”, som tog sig af resortet mens det holdt lukket.

”Denne meget værdsatte dag er resultatet af et fantastisk samarbejde på tværs af ansatte, som er hjertet af magien her på stedet og vores offentlige partnere, som løbende har givet deres uundværlige støtte”, udtaler Natacha Rafalski.

Genåbningen er i overensstemmelse med retningslinjer fra den franske regering og sundhedsmyndigheder.

Da vores gæsters og ansattes sundhed og sikkerhed er vores førsteprioritet, tager Disneyland Paris’ flerfasede genåbningsplan en bevidst tilgang med begrænsede antal gæster, fysisk afstand og forbedret rengøring tilpasset anbefalingerne fra franske sundhedsmyndigheder og brug af mundbind er påkrævet alle gæster fra 11 år og derover, herunder ansatte og entreprenører.

Billetter og pakker sælges nu på resortets hjemmeside, Disneyland Paris callcenter og officielle rejsepartnerkanaler, med et begrænset antal tilgængelige billetter hver dag i den indledende genåbningsfase. Billetsalg er ikke tilgængeligt på stedet.

For at give gæsterne maksimal fleksibilitet er der nu nye reservationsbetingelser til rådighed, der inkluderer at aflysninger og ændringer sker uden gebyrer (ekskl. transport), ved ophold på Disneyhoteller når som helst op til syv dage før ankomstdatoen. Specifikke detaljer er tilgængelige på disneylandparis.com

Disneyland Paris har sammensat en video, der fremhæver åbningsceremonien, nye Disney-oplevelser og samler billeder fra dagens bedste øjeblikke. Der er også billeder tilgængelig fra dagen. Begge dele til download herunder.

Download video fra åbningen HER
Download billeder fra åbningen HER
Kontakt

Maria Karaas
Head of PR & Marketing, Atlantic Link &
Travel trade representative, Scandinavia and Finland, Disneyland® Paris

M: +45 3055 0463
E: mk@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
Ønsker du at afmelde nyheder om Disneyland® Paris, klik her.
Hvis du ønsker at afmelde dig andre nyhedsbreve fra Atlantic Link klik her.