Fuld fleksibilitet med Norwegian Cruise Line
Open the release in your browser
                                                                   
Maksimal frihed, fleksibilitet og valg: Norwegian Cruise Line's Take All Promotion

Innovatøren inden for globale krydstogtsrejser giver deres gæster frit valg med deres Free at Sea-opgradering, som giver fuld fleksibilitet.

En opgradering af ALLE pakker er tilgængelig i en begrænset periode for kun €99.

Norwegian Cruise Line (NCL), innovatør inden for globale krydstogtsrejser, lancerer ny promovering, der giver potentielle gæster maksimal frihed, fleksibilitet og valg til søs. Ved nye bookinger fra den 24. juni til den 21. juli 2020 vil kunder modtage alle fem tilgængelige pakker til den normale pris for Free at Sea-opgradering (€99 pr. person for 7-dages sejlads) i stedet for de sædvanlige to valg. Det betyder, at kunder vil kunne nyde Premium Beverage-pakken, Special Dining-pakken, Internet-pakken samt Shore Excursion Credit på $50 per havn. De vil også drage fordel af det ekstra valg "3rd & 4th guest in the stateroom sail for taxes only" på udvalgte sejladser. Den nye aftale gælder fra 2021 for alle sejladser, der varer længere end tre nætter, og uanset stateroom-kategorien.

Det nye tilbud kan kombineres med NCL’s Balcony Bonus-udsalg. Ved bookinger indtil den 30. juni får fremtidige passagerer et stateroom med balkon til prisen for et stateroom med havudsigt.

• Se andre gode tilbud her.
• Udforsk alle rejseplaner i 2021 og derefter, herunder nye destinationer som Antarktis, Grønland og Sydafrika her.

Psst ... med NCL's Peace of Mind har gæsterne mulighed for at annullere deres reservation (booket den 31. juli 2020) til den 30. november 2020 op til 48 timer før sejldatoen og modtage en 100% fremtidig krydstogtskredit (FCC) ) baseret på det beløb, der er betalt i forbindelse med reservationen. FCC kan bruges til sejlads til og med den 31. december 2022 eller før.



NYHEDER
Find de nyeste historier og billeder fra Norwegian Cruise Line og andre Atlantic Link-kunder HER.
DOWNLOAD
Download nyheden som word document
HER.
Download billeder HER.
Om Norwegian Cruise Line
Som innovatør inden for globale krydstogtsrejser har Norwegian Cruise Line brudt grænserne for traditionel krydstogt i næsten 53 år. Mest bemærkelsesværdigt revolutionerede krydstogtvirksomheden branchen ved at tilbyde gæsterne frihed og fleksibilitet til at designe deres ideelle ferie efter deres foretrukne tidsplan uden tildelte spisesteder og underholdningstider og ingen formelle dress codes. I dag sejler NCL's 17 moderne skibe til næsten 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, virksomhedens private ø på Bahamas og dens resort-destination Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun førsteklasses gæsteservice til lands og til vands, men tilbyder også en bred vifte af prisbelønnede underholdnings- og spisemuligheder samt en række overnatningssteder på tværs af skibet, herunder kahytter til solo-rejsende, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, selskabets skib-i-et-skib-koncept.
PRESSE CONTACT

Lise Hvid Holm
Communications Manager

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2267 8903
E: lh@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.