Atlantic Link Inbound
If you can't read this newsletter, click here.
                                                                   

Atlantic Link Inbound -
Et nyt forretningskoncept


Atlantic Link Inbound er en ny forretningsenhed hos Atlantic Link. Mere end 20 års erfaring, med markedsføring af udenlandske produkter og destinationer til skandinaviske rejsebureauer, danner baggrund for at kunne tilbyde en lignende service og erfaring til Danske og Skandinaviske destinationer. Der vil i første omgang arbejdes med fokus på B2B salg i nær- og fjernmarkeder inden for Leisure-, Gruppe- og MICE-segmenterne.


REJSEBRANCHENS NEW NORMAL
Rejsebranchens nye uundgåelige udfordringer betyder også nye muligheder og der er behov for at tænke anderledes i et forsøg på at øge turismen i Danmark og Skandinavien. Således er alle, der sælger rejser i samme båd og har behov for at produktudvikle. Her vil Atlantic Link Inbound assistere både DMC’er, MICE og incoming-bureauer med i første omgang at få gjort danske og skandinaviske destinationer og produkter tilgængelige for lokale og senere for nær- og fjernmarkeder. Atlantic Link Indbound er dermed et tiltag, der skal booste den danske og skandinaviske turisme.

"Atlantic Link Inbound har vi udvidet vores forretningsmodel til også at skabe turisme i Danmark og Skandinavien. Forretningen bliver en selvstændig virksomhed i Atlantic Link regi, hvor vi har stor erfaring med at markedsføre destinationer og rejseprodukter uden for Skandinavien," udtaler Karin Gert Nielsen, Direktør i Atlantic Link Inbound. "Projektet har været under udvikling siden sidste sommer og vi er overbeviste om, at det kan bidrage positivt til turisme i Danmark og Skandinavien - både nu og på længere sigt - og vi ser muligheder i danske såvel som udenlandske turister".

Det er uhyre vigtigt at have et indgående kendskab til hele distributionskæden i branchen for at kunne afsætte produkter, destinationer og pakkeløsninger, der matcher kundens behov. Samtidig er der potentiale for at udnytte hele året - også uden for højsæsonen - og der skal tænkes i nye samarbejder, partnerskaber og løsninger.

SUCCESFULDT BESØG FRA USA
I sommeren 2019 tog en række nordjyske virksomheder, kulturinstitutioner, Aalborg Lufthavn, Jammerbugt Kommune og Ålborg Kommune sammen med Atlantic Link initiativ til at igangsætte et marketing- og salgsfremstød på det amerikanske marked. Ved at gøre destinationen til en del af en værdikæde sås et hidtil uudnyttet vækstpotentiale for Nordjylland og dermed potentielt set også resten af Jylland, Danmark og Skandinavien. Projektet viste, at der er en stor evne og vilje til at samarbejde om nytænkende turismeudviklingsprojekter i Danmark og et stort potentiale for destinationen i USA, som kan overføres til nærmarkeder (norden) samt europæiske markeder.

ATLANTIC LINK INBOUND
Projektet i Nordjylland blev startskuddet til det, vi har valgt at kalde 'Atlantic Link Inbound', der skal fungere som matchmaker mellem de lokale turismeaktører i Danmark og Skandinavien på den ene side og veletablerede DMC’er, MICE- og incoming-burauer på den anden side.

Den daglige drift varetages i praksis under ledelse af Karin Gert Nielsen, der med sine mere end 20 års erfaring fra branchen leder en medarbejderstab på 10, som er specialiseret inden for PR/Kommunikation, Marketing og B2B salg. Som led i projektet er der indgået tæt samarbejde med Lars Enevold Pedersen, som har 20+ års erfaring inden for drift af rejsebureau, Visit Nordjylland, udvikling af erhvervsturisme, markedsføring og projektstyring.

I øjeblikket arbejder vi på forskellige aktiviteter inklusiv workshops og studieture, hvoraf den første går til Nordjylland d. 10-12. juni og vi opfordrer derfor alle interesserede aktører i branchen til at kontakte os direkte, hvis dette har interesse. Vi inviterer desuden alle turismeaktører til at kontakte os for en uddybende dialog om, hvordan vi kan være med til at få jeres produkt eller destination til salg på tilgængelige platforme.

Vi glæder os meget til at høre fra jer og sammen indgå nye samarbejder.

Bedste hilsner
Karin Gert Nielsen,
Direktør
KONTAKT

Karin Gert Nielsen
CEO & Managing Director

Atlantic Link Inbound
Kompagnistræde 34, 4th floor
1208 Copenhagen - Denmark

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from Atlantic Link updates, manage your subscriptions here.