USA Travel Show 2020
Hvis du ikke kan læse dette indhold, så klik her
                                                                   
Foto: Deltagerne til rundsbordsmøde, herunder Christopher Thompson, President og CEO i Brand USA og Karin Gert Nielsen, CEO i Atlantic Link og direktør i Discover America-komiteen sammen med repræsentanter fra luftfartsselskaber, lufthavne og Visit Danmark. På mødet blev ruteudvikling mellem Skandinavien og USA diskuteret (Fotokredit: Atlantic Link).
USA Travel Show 2. marts 2020:

USA Travel Show i København fik fornemt besøg af Christopher Thompson, President og CEO i Brand USA

Mandag den 2. marts åbnede USA Travel Show for 9. gang dørene op til det største USA-arrangement der findes i Skandinavien. Omkring 250 skandinaviske rejsebureauagenter og medier besøgte arrangementet. Æresgæsten i år var Christopher Thompson, President og CEO i Brand USA, som besøgte Skandinavien for første gang.


Den skandinaviske rejsebranche og medier havde den 2. marts mulighed for at møde repræsentanter fra alle hjørner af USA, da det årlige rejsebranchetræf, USA Travel Show, slog dørene op på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. Her stod over 64 udstillere fra USA klar til at netværke og fortælle om USAs forskellige destinationer, hoteller og services for de fremmødte.

"Showet i år bød på en masse nye tiltag", siger Karin Gert Nielsen, CEO i Atlantic Link og direktør i Discover America-komiteen.

"Blandt andet havde vi 3 nyhedskonferencer for medier og agenter om formiddagen, hvor blandt andre Brand USA gav en opdatering på deres tiltag og strategi i Europa".

Brand USA fik selskab af Universal Parks & Resorts og Travel South, der alle delte deres seneste nyheder og gav deres besyv på deres position i den skandinaviske turistindustri.

Den årlige market update blev afholdt om eftermiddagen ligeledes for agenter, medier og udstillere, hvor Karin Gert Nielsen gav en opdatering på skandinaviske rejsetrends til USA.

Eftermiddagen bød på et rundbordsmøde, hvor ruteudvikling mellem Skandinavien og USA blev diskuteret. Her deltog Christopher Thompson, Karin Gert Nielsen samt repræsentanter fra luftfartsselskaber, lufthavne og Visit Danmark.

Amerikansk street food og præmier

Klokken 18.00 åbnede dørene til USA Travel Show. Det var første gang nogensinde, at USA Travel Show fik besøg af Christopher Thompson, administrerende direktør for Brand USA, der er den officielle markedsføringsorganisation for turismen til USA. Han fik ordet under åbningen efter en meget flot velkomsttale af Stuart A. Dwyer, Chief of Mission, fra den amerikanske ambassade.

Herefter fulgte der 3,5 time, hvor der var frit spil til, at de amerikanske udstillere kunne få besøg af rejseagenter og journalister ved deres bord.

Arrangementet bød desuden på lækker, amerikansk street food, der inkluderede chili dogs, cubano sandwiches, brisket og meget mere.

Aftenen sluttede med en stor præmieoverrækkelse, hvor 11 heldige rejseagenter kunne vinde præmier, der inkluderede alt fra goodiebags til flybilletter og hotelophold og adgangsbilletter til amerikanske turistattraktioner.
Download billeder HER'
Foto: Fra venstre:
Stuart A. Dwyer (Chief of Mission, den amerikanske ambassade), Karin Gert Nielsen (CEO i Atlantic Link og direktør i Discover America-komiteen), Miriam Zesler (Studievært på TV2 og konferencier til USA Travel Show 2020) og Christopher Thompson (President og CEO i Brand USA) - Fotokredit: Hasse Ferrold
Kontakt
Karin Gert Nielsen
CEO, Atlantic Link & Managing Director,
Discover America Denmark

c/o Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2942 1005
E: kgn@atlanticlink.net

www.discoveramerica.dk I www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from Atlantic Link, please click here
If you wish to unsubscribe from press releases from Atlantic Link's clients, manage your subscriptions here.