Nyt fra Norwegian Cruise Line
Åbn pressemeddelelsen i din browser
                                                                   
     Presseinfo     Hjemmeside     Kontakt

Rejsetendenser for Norwegian Cruise Line (NCL)

NCL tiltrækker skandinaviske gæster med frihed og fleksibilitet samt rejseruter over hele verden
Skandinaver foretrækker krydstogter i både hjemlige og fjerne farvande



København (6. februar 2020) – I mere end 50 år har Norwegian Cruise Line (NCL) været kendt for sin innovative tilgang til krydstogter. Som krydstogtsbranchens pioner tilbyder NCL sine gæster ultimativ frihed og fleksibilitet ombord på rederiets skibe, hvor gæsterne kan tilbringe en meget individuel ferie. 2018 og 2019 var begge succesrige år for virksomheden med rekordsalg og -overskud, levering af to nye skibe - Norwegian Bliss (2018) og Norwegian Encore (2019) - samt lancering af Free at Sea, som bygger videre på det innovative Freestyle Cruising-koncept, der imødekommer de skandinaviske og finske rejsendes behov.

Men hvori består NCL’s rejsetendenser for Skandinavien og Finland?

NCL's alsidige destinationsliste
NCL’s flåde, som består af 17 moderne skibe, sejler til næsten 300 af verdens mest attraktive destinationer. Udvalget af destinationer er et stort plus for de skandinaviske rejsende. 60 % af de skandinaviske gæster på skibe i NCL’s flåde booker et krydstogt uden for Europa. De fleste skandinaviske gæster tiltrækkes af Caribiens varme vejr og hvide sandstrande (33 %), mens 3 % af gæsterne går efter øhop omkring Hawaii, hvilket udelukkende tilbydes af NCL’s Pride of America.

Der er dog også mange skandinaviske og finske gæster, der beslutter at udforske Europa med skib. Det er især populært at sejle i det østlige Middelhav (55 %), men samtidig er antallet af bookinger til NCL-krydstogter i den hjemlige Østersø steget med 100 %.

I 2020 vil NCL føre flere gæster til Fjernøsten ved at besejle en ny rute med det nyistandsatte Norwegian Spirit. Norwegian Spirit er det første skib i flåden, der tilbyder krydstogter til Bali (Celukan Bawang), Jakarta og Surabaya i Indonesien, Beppu, Kumamoto, Nagoya i Tokyo i Japan, Taipei (Keelung) på Taiwan og Rangoon i Myanmar.

Et krydstogt med NCL - den perfekte korte ferie for par
For skandinaver og finner er et krydstogt med NCL en perfekt mulighed for en parferie: 70 % af alle bookinger blev således foretaget af par. Til en romantisk ferie er en kahyt med balkon stadig førstevalget for mere end halvdelen af de skandinaviske og finske gæster, efterfulgt af Inside- og Mini Suite-kahytterne (13 %).

10 % af gæsterne rejser alene. 2 % af de gæster, der rejser alene, booker en etværelseskahyt - det første koncept til folk, der rejser alene, som NCL lancerede i 2010.

Et krydstogt med NCL betragtes dog samtidig som en fantastisk ferieløsning for mange familier, som udgør 11 % af de skandinaviske og finske gæster.

Forventningens glæde er den største
Da skandinaviske og finske gæster foretrækker langtursdestinationer, kan man se en tydelig tendens mod bookinger foretaget i god tid. Over 40 % af gæsterne booker deres krydstogtsferie med NCL mere end 210 dage i forvejen. En anden stor andel (15 %) booker deres krydstogt mindst 9 måneder i forvejen.

Der er dog også nogle skandinaver og finner, der foretrækker at være mere spontane, når det handler om at planlægge og booke deres ferier: Omkring 25 % af disse booker deres ferie 90 dage (eller mindre) inden afrejse.

Om Norwegian Cruise Line

Som en innovator i branchen for globale krydstogter har Norwegian Cruise Line i snart 53 år nedbrudt grænserne for traditionelle krydstogter. Rederiet har især revolutioneret branchen ved at tilbyde gæsterne mulighed for og fleksibilitet til selv at sammensætte den ideelle ferie med deres egen foretrukne tidsplan uden tildeling af spise- og underholdningstidspunkter og uden formelle dresscodes. I dag består NLC's flåde af 17 moderne skibe, der besejler op mod 300 af verdens mest attraktive destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens private ø i Bahamas, og deres feriecenter Harvest Caye i Belize. Norwegian Cruise Line leverer ikke kun fremragende service til gæsterne fra land til hav, men tilbyder også et bredt udvalg af muligheder for prisvindende underholdning og spisning samt forskellige former for indkvartering på tværs af flåden, herunder stateroom-kahytter til folk, der rejser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, som er virksomhedens skib-i-skibet-koncept.
PRESS ROOM
Find de seneste nyheder og pressebilleder fra Norwegian Cruise Line HER
DOWNLOAD
Download pressemeddelelse i Word HER
Download billeder HER
PRESSEKONTAKT

Lise Hvid Holm
Communication Manager

Atlantic Link
Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K

M: +45 2967 8903
E: lh@atlanticlink.net
www.atlanticlink.net
Atlantic Link
www.atlanticlink.net
If you wish to unsubscribe from press releases from NCL, please click here
If you wish to unsubscribe from other press releases from Atlantic Link, manage your subscriptions here.